aloevera steppelt matrachuzat - https://www.szivacsmester.hu

MINDEN ami HABSZIVACS...
Tartalomhoz ugrás
Aloevera steppelt levehető, zipp-záras, mosható, mikroszálas matrachuzat.
STEPPELT ALOEVERA  huzat  380g/m2
Éghetettlen a  PN-EN 597-1:1999 szerint.
Steppelt 150 g/m2 vliesvattával.
40 fokon mosható.
steppelt aloe huzat
Az ALOEVERÁS STEPPELT matrachuzat, egy speciális aloeverával átitatott mikrotextília matracszövetből és a hozzá steppelt 150 gramm/négyzetméter sűrűségű alsó párnázó vliesvattából készül.

A huzat zipp-záros, levehető, mosható.

Éghetetlen, tehát alkalmas, hotelekbe, panziókba készített matracokhoz is.
steppelt huzat
ALOEVERA ADALÉK :

Az ALOEVERA nedvét évszázadok óta a gyógyászatban és a szépségápolásban alkalmazzák . Bizonyítottan gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású, segíti a sejtregenerációs folyamatokat. Matrachuzatban alkalmazva  a test éjszakai párolgása oldja a huzat szálai közt található szárazanyag tartalmat, ami így a párolgás során fejti ki jótékony hatását. Az aloeverás matrachuzat alapanyag összetételének köszönhetően tökéletesen elvezeti az alvás közben elpárolgott nedvességet. Megfelelő hőmérsékletet és ideális alváskörnyezetet biztosít. A kitűnően szellőző huzatnak köszönhetően a matrac 10 perc után a test által leadott hő és nedvesség 45 %-át, 1 óra után pedig a 90 %-át vezeti el teljesen, így biztosítja az ideális klímát az alváshoz. Ez a matrachuzat megteremti az egészséges és pihentető környezetet az egész test számára.
Aloe-Vera huzat
nedvszívó
MIKROTEXTIL :

Ma már nem igaz az, hogy a legjobb tulajdonságai, a pamutból készült huzatoknak van. A mesterséges úton előállított szintetikus fonálból készült matrac huzatok, minden tekintetben jobbak a hagyományos pamut huzatoknál. Sokkal jobban felszívják a test kipárolgásait, jobban szellőznek, puhább, kellemesebb a tapintásuk, nem gyűrődnek, hamarabb megszáradnak, antibakteriálisak és antiallergénk.

A mikroszálak nagy előnye, hogy a belőlük készült textilanyag nagyon puha, kellemes fogású, szép esésű. Mosás után nagyon hamar megszárad. Manapság már nagyon sokszor találkozunk velük különböző sportruhák, fehérneműk, kelmék esetében, de használatuk elterjedt az ipari alkalmazású nem szőtt kelmék gyártásában is. A bútor ipar is előszeretettel használja. Ezeknek a szálaknak a megjelenése új alkalmazási területeket nyitott meg a textilanyagok számára.

A mikroszálakból készült matrac huzatok szövése annyira sűrű, hogy megakadályozza a házi por és a pollenek matrac belsejébe történő bejutását, matracon belüli felhalmozódását. A mikroszálas matrachuzatokat ezért kell gyakran porszívozni, valamint évente többször is kimosni. A mikroszálas matrachuzattal por és pollen mentesíthetjük matracunkat, így enyhülhetnek allergiás tüneteink.

A mikroszálak nagyon hajlékonyak, együttesen nagy felületet képviselnek, a fonal keresztmetszetében nagy számú elemi szálat alkotnak. Mindennek következtében puha, nagy fedőképességű, hűvös tapintású textilanyagok készíthetők belőlük.

Mikroszálaknak nevezik általában azokat a mesterséges szálasanyagokat, amelyek szálfinomsága nem haladja meg az 1 dtex-et, azaz amelyekből 10 ezer méter hosszú szál tömege nem nagyobb 1 grammnál. A valódi (hernyó-) selyem elemi szálfinomsága 1,3 dtex körül van. Összehasonlításul: a pamut elemi szálak finomsága 2,5 dtex, a gyapjúszálaké 5-6 dtex.
aloe-vera összetétel
mosható
egyedi összetétel
Vissza a tartalomhoz