kemény hideghab matrac - https://www.szivacsmester.hu

MINDEN ami HABSZIVACS...
Tartalomhoz ugrás
A matracokat megrendelésed után, a választott matrachuzattal készítjük el.
Az elkészülési határidő 1 és 15 munkanap között változhat.

kemény hideghab matrac
SZUPERMANGO HR. hideghab matrac

országos kiszállítás utánvéttel
 
Kissé kemény, nagyon jó minőségű hideghab matrac. 100 kg. feletti testsúlynál is megfelelő támasztóerő !

BŐVEBBEN:
A SUPER MANGO szuper rugalmas, kemény hideghab matrac.
100 % AVOKADO 44 típusú hideghabból készül. Nagyon sűrű 37 kg/m3.  Nagyon tartós, rugalmasságát, formáját hosszú ideig megőrzi.
A homogén hideghab matracok között ritka az ilyen sűrű a kereskedelmi forgalomban. Az átlagosnál nagyobb testsúly esetén is rendkívül jó, rugalmas alátámasztást biztosít, háton, oldalt vagy hason fekvés esetén is.
Tipikus "férfi" matrac (nagyon sok 100 kg körüli férfi választja)
Igényes, tartós matrac. Hotelekbe, panziókba is kiváló választás.


Minden matracot megvásárolhatsz többféle huzattal.
A választható huzatokról ITT olvashatsz bővebben !

Több féle matrac vastagságból választhatsz. A vastagabb változat tartósabb, tulajdonságai jobban érvényesülnek, formáját, rugalmasságát hosszabb ideig megőrzi.

Ez a matrac típus is kipróbálható mintatermünkben, valamint megrendelhető egyedi méretben, vastagságban és formában is !

A HIDEGHAB MATRACOK alapanyagai, a hideghabok, másnéven a  Rugalmas (HR) hideghab habszivacsok.
A hideghabok, a XXI. század bizonyítottan legjobb matracipari alapanyagai. Minden tulajdonságukban felülmúlják a hagyományos, ortopédikus habszivacsokat. Messzemenően jobban követik a test körvonalait, mint a korábban megszokott matracipari alapanyagok mint például az epeda-bonell rugózat, táskarugók vagy bio anyagok. A hideghabokból több féle sűrűség és keménység létezik.
A gyártástechnológiából és a speciális cellaszerkezetből adódóan a hideghabok kiemelkedően rugalmasak és a hagyományosnál nagyobb alátámasztó erővel rendelkeznek, ezáltal a fekvőfelületen a nyomáseloszlás a lehető legoptimálisabb. Ez hosszantartó igénybevétel esetén sem okoz kifáradást. Az anyag sűrűség és keménység eloszlása bármely más anyaggal összehasonlítva a leghomogénebb.
A hideghabokból gyártott matracmagok millió számra tartalmaznak mikroszkopikus csatornákat. Ezek a nagyon vékony csövek illetve csőhálózatok biztosítják a tökéletes ventillációt és a hatékony nedvességelvezetést, ezáltal tovább növelve a matracok komfortját és élettartamát optimálissá téve az alvás mikroklímáját.
A hideghabok az összenyomás során kevesebb energiát nyelnek el, mint a hagyományos habok, koncentrált energiaelnyelő képességgel rendelkeznek, ezáltal biztosítják az optimális nyomáseloszlást, ami javítja a fekvés komfortját és matrac tartósságát. Ez biztosítja a hosszú távú kifáradás mentes pihentető alvást.
A hideghabok pontrugalmasságukból adódóan egyesítik a független és oldalirányú támasztást, ezáltal optimálisan egyesítik a támasztóerőt és a lágyságot. A nagyrugalmasság és a megnövelt támasztó hatás miatt a legalkalmasabb anyagok a matracipar számára.
A felhasználó kellemes közérzetét az is biztosítja, hogy nincs besüppedés, ki gödrösödés és a párnázó anyagra visszavezethető hátfájás.
A fárasztási és más vizsgálatok is igazolják miszerint a hideghabok intenzív használat esetén is kisebb deformációt szenvednek el, mint a többi matraciparban használt anyag.

A szivacs és hideghab matracok sűrűsége határozza meg a minőséget. ( pl. 30 kg/m3 )
A sűrűbb /nagyobb szám/ típusok tartósabbak, formájukat hosszabb ideig megőrzik.

Vissza a tartalomhoz