keménymatrac zoe - https://www.szivacsmester.hu

MINDEN ami HABSZIVACS...
Tartalomhoz ugrás
ZOE matrac
A matracokat megrendelésed után, a választott matrachuzattal készítjük el.
Az elkészülési határidő 1 és 15 munkanap között változhat.

ZOE Ortopédikus habszivacs matrac.

országos kiszállítás utánvéttel
Az átlagosnál +40%-al sűrűbb, kiválló minőségű, kissé kemény matrac. Magyarország legkedveltebb ortopédikus habszivacs matrac típusa.

BŐVEBBEN:
A ZOE matrac, Magyarország legkedveltebb homogén ortopédikus habszivacs matraca. Kissé kemény, a kereskedelmi forgalomban lévő átlagos matracoknál jobb minőségű, sűrűbb szerkezetű. 100% ZDO 43 típusú hagyományos ortopédikus habszivacsból készül. Megfelelő választás azoknak, akik szeretik a kissé kemény fekvési komfortot és az átlagosnál nem nagyobb testsúlyúak.
Sűrűsége miatt alkalmas, kollégiumok, munkásszállók, szociális otthonok matracainak is. De természetesen otthoni használatra is jó választás.  

Minden matracot megvásárolhatsz többféle huzattal.
A választható huzatokról ITT olvashatsz bővebben !

Több féle matrac vastagságból választhatsz. A vastagabb változat tartósabb, tulajdonságai jobban érvényesülnek, formáját, rugalmasságát hosszabb ideig megőrzi.

Ez a matrac típus is kipróbálható mintatermünkben, valamint megrendelhető egyedi méretben, vastagságban és formában is !

Ortopédikus habszivacs matracnak nevezzük az új generációs klasszikus poliuretán hab matracokat. Ezek a matracok a XXI. század technológiájával készülő, univerzális termékek. A gyártás során a fizikai tulajdonságaik igény szerint változtathatók. A különböző típusok más-más tulajdonságokkal rendelkeznek, mint pl. keménység, sűrűség, rugalmasság. Minden esetben nyitott cellaszerkezetűek, segítik a test párolgását, antiallergének, meggátolják a mikroorganizmusok, élőssködők megtelepedését és szaporodását. Élettanilag semlegesek,  semmiféle reakcióba nem lépnek az emberi testtel, viszont könnyen moshatók, tisztíthatók.

A hagyományos ortopédikus habszivacsokról, bővebben olvashatsz ITT...

A szivacs és hideghab matracok sűrűsége határozza meg a minőséget. ( pl. 30 kg/m3 )
A sűrűbb /nagyobb szám/ típusok tartósabbak, formájukat hosszabb ideig megőrzik.

Vissza a tartalomhoz