matrachuzat, régi - https://www.szivacsmester.hu

MINDEN ami HABSZIVACS...
Tartalomhoz ugrás
VÁSZONHUZATOK                
PANAMA huzat (nem steppelt)
SZŐTT TEXTIL, több színben
100% POLIESZTER
LEVEHETŐ huzat
3 oldalon ZIPP-ZÁRAS
max 40 fokon MOSHATÓ
VASALNI nem kell
országos KISZÁLLÍTÁS
A PANAMA matrachuzat, a legegyszerűbb bevonó anyag, amit még matracok bevonására használnak. Szerény árfekvése és viszonylagos vékonysága ellenére, igen strapabíró, lágy esésű, jó minőségű huzat. 100% polieszter fonalból készül. Mosáskönnyítő kikészítésének köszönhetően, könnyen tisztítható, mosógépben maximum 40 fokon mosható. Nem gyűrődik, vasalni nem kell, könnyen szárad. Megvédi a matracot a külső fizikai behatásoktól, elszennyeződéstől. Három oldalon zipp-záras, levehető kivitelben készül. Több féle színből lehet választani. Egyedi méretekben is készülhet, alkalmas kerti bútorok, raklap bútorok párnáinak behúzására is.
a
GRÁDLI huzat (nem steppelt)
SZŐTT TEXTIL 180 g/m2.
70% PAMUT, 30% POLIESZTER
LEVEHETŐ huzat
3 oldalon ZIPP-ZÁRAS
SZÁRAZ tisztítása ajánlott
VASALHATÓ
országos KISZÁLLÍTÁS
A GRÁDLI huzat egy pamut és szintetikus fonalból szövéssel készített levehető 3 oldalon zipp-záras matrachuzat, mely nem tartalmaz felső párnázó (vlies vatta) alábélelést. A szintetikus poliester fonalak biztosítják a rugalmasságot, tartósságot, a pamut fonalak a természetes lágyságot, szellőzést. A grádli vászont, a bútoriparban, minden olyan nem látszó felület behúzására használják, ahol a bútorszövet elhagyható, de erős igénybevétel lehet, PL. fekvő felületek, ágygép matracok. Igen erős és tartós, jól szívja a nedvességet.  Sötétebb árnyalata miatt, jól viseli az erősebb igénybevételt is. Mosható, de mosásnál összemehet, ezért csak száraz tisztítása ajánlott!
a
NATÚR huzat (nem steppelt)
SZŐTT TEXTIL 200 g/m2.
100% NATÚR PAMUT
LEVEHETŐ huzat
3 oldalon ZIPP-ZÁRAS
SZÁRAZ tisztítása ajánlott
VASALHATÓ
országos KISZÁLLÍTÁS
A NATÚR huzat egy 100 %-ban festetlen (natúr) pamut fonalból készített  levehető, 3 oldalon zipp-záras, nem steppelt matrac huzat, mely nem tartalmaz felső párnázó  / vlies vatta / anyagot. Ez egy natúr, gyapot alapanyagból készített erős vászon huzat, mely nélkülöz mindenféle szintetikus fonalat, festéket vagy adalékot. A pamut biztosítja a természetes lágyságot, szellőzést. Rendkívűl jó nedvszívó, nem töltődik sztatikusan. Mosható, de mosásnál összemehet, ezért csak száraz tisztítása ajánlott!  Vasalható. Rendkívül strapabíró, tartós. Nem lép reakcióba a rajta fekvő testtel, tapintása természetes. Természetes módon bomlik el, nem károsítja a vizeket és a környezetet.
a
MODERN MATRACHUZATOK
KOCKÁS huzat (nem steppelt)
MIKROTEXTIL 350 g/m2
100% MIKROSZÁLBÓL
RUGALMAS anyag
LEVEHETŐ huzat
3 oldalon ZIPP-ZÁRAS
max.30 fokon MOSHATÓ
országos KISZÁLLÍTÁS
KOCKÁS MIKROTEXTIL huzat. Mesterséges úton előállított szálból készített, kifejezetten a matracipar számára kikisérletezett matrachuzat anyag. Minden tulajdonságában jobb, mint a pamutból készült, hagyományos huzatok. Rugalmasabb, jobban szívja az izzadságot, ezzel szárazon tartja a rajta fekvőt, gyorsabban szárad, jobban szellőzik, nem gyűrődik, antiallergén, antibakteriális és a tapintása is lágyabb, kellemesebb. Legkedveltebb huzat típusunk.
aaaaaaaaaaaaaa
TERMOLST huzat (nem steppelt)
ez a LEGKEDVELTEBB huzat
MIKROTEXTIL
200g/m2
100% MIKROSZÁL
LEVEHETŐ zipp-záras
max.30 fokon MOSHATÓ
országos KISZÁLLÍTÁS
TERMOLST mikrotextil huzat egyesíti a modern mikroszálak nyújtotta kedvező tulajdonságokat. Rendkívül kedvező ár mellett, biztosítja mindazt, amit egy modern matrachuzattól elvárhatunk. Zipp-záras, levehető. Mosógépben vagy kézzel, 30 fokon mosható. Nem gyűrődik, könnyen szárad. Kivállóan szellőzik, a rajta fekvő test kipárolgását, nem akadályozza. Antibakteriális és antiallergén. Tapintása puha, lágy. Minden tulajdonságában jobb, mint egy hagyományos pamut matrachuzat. Biztosítja a kényelmes, pihentető alvás minden feltételét.
aaaaaaaaaaaaaaa
LEVANDULE huzat
EXTRA MINŐSÉG
STEPPELT vagy NEM STEPPELT
szövet 290/m2
70% PES + 30% TENCEL
LEVENDULÁVAL kezelve
LEVEHETŐ zipp-záras
max. 60 fokon MOSHATÓ
LEVANDULE mikrotextil huzat amely természetes adalékanyagok felhasználásával készült. A levendulás kivonatnak köszönhetően nyugtató és stresszoldó hatású. Számos tanulmány kimutatja a levendula illóolajai hasznosak lehetnek, például fejfájás, szorongás, álmatlanság kezelésére. Összetételének köszönhetően a huzat remekül szellőzik, megakadályozza a szennyeződések és az izzadtság átjutását a szivacsba. Mindezekkel elősegíti a kényelmes, pihentető alvást. 3 oldalon zipp-záras levehető huzat rendelhető STEPPELT illetve NEM STEPPELT változatban is. Mosógépben 60 fokon mosható.
aaaaaaaaaaaaaaa
A BAMBOO matrachuzat elemi bambuszszálak hozzáadásával készül. A BAMBUSZ az élet szinte minden területén hasznosítható, a textilgyártásban is elterjedt jó nedvszívó, légáteresztő képesség, antibakteriális tulajdonsága miatt. Rendkívül puha, selymes tapintású. A bőrt szárazon, és hűvösen tartja. A nedvességet 3-4x gyorsabban vezeti el a bőrről, mint a pamut. Természetes antibakteriális tulajdonsággal bír, így nem okoz allergiás reakciót, más természetes alapanyagú textilekkel szemben. Rendelhető STEPPELT illetve NEM STEPPELT változatban is. Mosógépben max. 60 fokon mosható.
BAMBOO huzat
EXTRA MINŐSÉG
STEPPELT vagy NEM STEPPELT
szövet 280/m2
61%PES+19%viszkóz+20%bambusz
3 OLDALON zipp-záras
LEVEHETŐ huzat
max.60 fokon MOSHATÓ
aaaaaaaaaaaaaaa
ALOE-MAGNETIC STEPPELT huzat: Aloe Vera  gyógynövénykivonatos és aktív mágneses szálak keverékéből áll. Az ALOEVERA gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású, segíti a sejtregenerációs folyamatokat. A matrachuzat összetételének köszönhetően tökéletesen elvezeti az alvás közben elpárolgott nedvességet. A kitűnően szellőző huzatnak köszönhetően a matrac 10 perc után a test által leadott hő 90 %-át vezeti el, így biztosítja az ideális klímát az alváshoz. A mágnesterápiás szálak, gyulladáscsökkentő és  fájdalomcsillapító hatással bírnak, az erek kitágulását, az izmok  ellazulását váltják ki. Rendelhető, STEPPELT, és NEM STEPPELT változat is!
ALOE-MAGNETIC huzat
STEPPELT vagy NEM STEPPELT
szövet 180 g+170 g vlies/m2
99% MIKROSZÁL, 1% MAGNETIC
ALOEVERÁVAL kezelve
LEVEHETŐ zipp-záras
max.30 fokon MOSHATÓ
országos KISZÁLLÍTÁS
a
EGÉSZSÉGÜGYI HUZAT
VÍZÁLLÓ huzat
VÍZÁLLÓ huzat
250 g/m2.
63% PES + 37% Pamut
LEVEHETŐ huzat
3 oldalon ZIPP-ZÁRAS
max 60 fokon MOSHATÓ
országos KISZÁLLÍTÁS
A VÍZÁLLÓ laminált huzat megvédi a szivacsot a folyadékok átszivárgásától. PL. víz, vizelet stb. A huzat a belső oldalán vékony vízzáró réteggel rendelkezik, amely nem engedi át a felülről érkező nedvességet. Felülete, vizes, mosószeres ronggyal tisztítható. A matrachuzat zipp-záras, levehető, 60 fokon mosható, 3 oldalon zipp-zárral rendelkezik, könnyítve ezzel a tisztántarthatóságát. Vízzáró rétege alulról átereszti a levegőt, így huzamosabb idejű használat mellett sem okoz fülledtség érzetet. Ajánljuk gyermekmatracokra, valamint hosszantartó betegség esetén kórházi és magáncélú felhasználásra is.
a
Az EGÉSZSÉGÜGYI matrachuzat megvédi a matracot a folyékony halmazállapotú behatásoktól. PL. víz, vizelet stb. Felső és oldalsó bevonata, úgynevezett " KENT " technológiával készül, ami 100 %-ban vízálló, alsó felülete viszont légáteresztő, ami lehetővé teszi a matrac levegőzését, megakadályozza a matrac  penészedését. A " KENT" szövetek vízzáró tulajdonsága megmarad mosás után is. Az impregnált szövetek, vegyszerbe történő beáztatás miatt vízzárók, ezt a tulajdonságukat a vegyszer kimosása vagy tartós ázás hatására elveszítik. Felülete, vizes, mosószeres ronggyal tisztítható. A matrachuzat zipp-záras, levehető, kézzel 40 fokon mosható.
EGÉSZSÉGÜGYI huzat
VÍZÁLLÓ huzat
350 g/m2.
50% PAMUT, 50% kent PE.
LEVEHETŐ huzat
3 oldalon ZIPP-ZÁRAS
max 30 fokon MOSHATÓ
országos KISZÁLLÍTÁS
a
KÜLTÉRI HUZATOK
A CORDURA anyag rendkívül nagy kopásállósággal rendelkezik. Vízhatlan, de légátetesztő, nem UV álló, érdes tapintású ponyva jellegű anyag több színben. Színoldala gyöngyvászonra emlékeztető, hátoldala sima. Anyagösszetétel:  100% poliészter alapszövet, PVC-vel impregnálva. Könnyű súlyának, strapabíró képességének és nagy színválasztékának köszönhetően széleskörű felhasználási területtel rendelkezik. PL: hintaágy tető és ülőpárna, raklapbútor ülőpárnáinak vízhatlan bevonata, kutyafekhely, kerti bútor párnázata, tornaszőnyeg, játszószivacs valamint több, nagy igénybevételre tervezett termék gyártásánál is használják.
CORDURA vízlepergető huzat
VÍZLEPERGETŐ huzat
356 g/m2. IMPREGNÁLT
100% POLIESZTER
LEVEHETŐ huzat
3 oldalon ZIPP-ZÁRAS
max 30 fokon MOSHATÓ
országos KISZÁLLÍTÁS
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
GARDEN kültéri huzat. Univerzális kültéri bútorszövetből, rendkívül kedvező áron. UV-álló (nem teszi tönkre a nap sugárzása) és folyadék lepergető tesztjei kimagaslóak, így bátran ajánljuk bármely kertbe, teraszra! Egész évben kint hagyhatja kertibútorai, vagy raklap bútorai párnázatát, a nap, az eső, de még a hőmérséklet ingadozása sem tesz kárt bennük. Magas kopásállósága miatt, igen hosszú élettartamú. Mosógépben, vagy kézzel mosható max 30 fokon. Vasalni nem kell, könnyen szárad, tapintása lágy, puha. Rendkívül gazdag színválasztéka miatt, ajánlott, hintaágy, raklap bútor, kerti bútor párnázatának időtálló, tartós és színes bevonására.
GARDEN kültéri huzat
VÍZLEPERGETŐ kültéri huzat
UV álló SÍKSZÖVET
280 g/m2. IMPREGNÁLT
100% POLIESZTER
MARTINDALE: 60.000
max 30 fokon MOSHATÓ
országos KISZÁLLÍTÁS
a
SZÍNES VÁSZON HUZAT
DAZZILING huzat. Rendkívül jó minőségű, 98% pamuttartalmú, sztrecsvászonból készülő huzat. Alkalmas beltéri és kültéri felhasználásra, ahol nem érintkezik közvetlenül tűző nappal. Rugalmas, ezért használat után gyorsan visszanyeri eredeti feszességét, a gyűrődések kevésbé látszanak rajta, mint a hagyományos vászon anyagokon. Kikészítése miatt, könnyen tisztítható. Mosógépben vagy kézzel mosható, könnyen szárad, vasalható. Tapintása természetes, jól szellőzik, a tiszta pamut különleges érzését nyújtja. Rendkívüli színválasztéka miatt igen széleskörű a felhasználása. Kerti vagy terasz bútorok bevonására kitűnő választás
DAZZLING vászon huzat
SZTRECSVÁSZON huzat
245 g/m2.
98% PAMUT, 2% SP.
LEVEHETŐ huzat
3 oldalon ZIPP-ZÁRAS
max 30 fokon MOSHATÓ
országos KISZÁLLÍTÁS
a
Vissza a tartalomhoz