normál hideghab matrac - https://www.szivacsmester.hu

MINDEN ami HABSZIVACS...
Tartalomhoz ugrás
normál hideghab matrac
A matracokat megrendelésed után, a választott matrachuzattal készítjük el.
Az elkészülési határidő 1 és 15 munkanap között változhat.

SUPER WHITE HR hideghab matrac

országos kiszállítás utánvéttel
Ez a legkedveltebb homogén hideghab matractípus. Sűrű, rugalmas, közepes keménységű. 100 kg-os testsúlyig,  tökéletes választás.

BŐVEBBEN:
A SUPER WHITE, szuper rugalmas, közepes keménységű HR hideghab matrac.
100 % WHITE 36 hideghabból készül. A közepes keménységet,    nagy sűrűség mellett biztosítja. 35 kg/m3 sűrűsége miatt igen tartós, rugalmasságát, formáját hosszú ideig megőrzi.
100 kg-nál nem nehezebb testsúly esetén, kiválló rugalmas alátámasztást biztosít, háton vagy oldalt történő alvásnál is.
Igényes, jó minségű, tartós matrac. Hotelekbe, panziókba is kiváló választás.

Minden matracot megvásárolhatsz többféle huzattal.
A választható huzatokról ITT olvashatsz bővebben !

Több féle matrac vastagságból választhatsz. A vastagabb változat tartósabb, tulajdonságai jobban érvényesülnek, formáját, rugalmasságát hosszabb ideig megőrzi.

Ez a matrac típus is kipróbálható mintatermünkben, valamint megrendelhető egyedi méretben, vastagságban és formában is !

A HIDEGHAB MATRACOK alapanyagai, a hideghabok, másnéven a  Rugalmas (HR) hideghab habszivacsok.
A hideghabok, a XXI. század bizonyítottan legjobb matracipari alapanyagai. Minden tulajdonságukban felülmúlják a hagyományos, ortopédikus habszivacsokat. Messzemenően jobban követik a test körvonalait, mint a korábban megszokott matracipari alapanyagok mint például az epeda-bonell rugózat, táskarugók vagy bio anyagok. A hideghabokból több féle sűrűség és keménység létezik.
A gyártástechnológiából és a speciális cellaszerkezetből adódóan a hideghabok kiemelkedően rugalmasak és a hagyományosnál nagyobb alátámasztó erővel rendelkeznek, ezáltal a fekvőfelületen a nyomáseloszlás a lehető legoptimálisabb. Ez hosszantartó igénybevétel esetén sem okoz kifáradást. Az anyag sűrűség és keménység eloszlása bármely más anyaggal összehasonlítva a leghomogénebb.
A hideghabokból gyártott matracmagok millió számra tartalmaznak mikroszkopikus csatornákat. Ezek a nagyon vékony csövek illetve csőhálózatok biztosítják a tökéletes ventillációt és a hatékony nedvességelvezetést, ezáltal tovább növelve a matracok komfortját és élettartamát optimálissá téve az alvás mikroklímáját.
A hideghabok az összenyomás során kevesebb energiát nyelnek el, mint a hagyományos habok, koncentrált energiaelnyelő képességgel rendelkeznek, ezáltal biztosítják az optimális nyomáseloszlást, ami javítja a fekvés komfortját és matrac tartósságát. Ez biztosítja a hosszú távú kifáradás mentes pihentető alvást.
A hideghabok pontrugalmasságukból adódóan egyesítik a független és oldalirányú támasztást, ezáltal optimálisan egyesítik a támasztóerőt és a lágyságot. A nagyrugalmasság és a megnövelt támasztó hatás miatt a legalkalmasabb anyagok a matracipar számára.
A felhasználó kellemes közérzetét az is biztosítja, hogy nincs besüppedés, ki gödrösödés és a párnázó anyagra visszavezethető hátfájás.
A fárasztási és más vizsgálatok is igazolják miszerint a hideghabok intenzív használat esetén is kisebb deformációt szenvednek el, mint a többi matraciparban használt anyag.

A szivacs és hideghab matracok sűrűsége határozza meg a minőséget. ( pl. 30 kg/m3 )
A sűrűbb /nagyobb szám/ típusok tartósabbak, formájukat hosszabb ideig megőrzik.

Vissza a tartalomhoz