olcsómatrac lia - https://www.szivacsmester.hu

MINDEN ami HABSZIVACS...
Tartalomhoz ugrás
LIA olcsó matrac
A matracokat megrendelésed után, a választott matrachuzattal készítjük el.
Az elkészülési határidő 1 és 15 munkanap között változhat.

LIA ortopédikus habszivacs matrac

országos kiszállítás utánvéttel
Közepes minőségű, közepes keménységű hagyományos habszivacs matrac, átlagos testsúly esetén. Otthoni használatra.
  
BŐVEBBEN:
A LIA matrac, közepes keménységű, szokványos minőségű, 100% Basic  típusú hagyományos ortopédikus habszivacsból készül. Ez az a szivacs típus, amit általában szivacsként ismerünk. Alap kategóriás bútorok, matracok készítésénél használják. Otthoni igénybevételhez és átlagos testsúlyhoz ajánlott. Élettartama rövidebb mint a nagyobb sűrűségű habszivacs típusokból készült matracoké, de természetesen alkalmas a mindennapos használatra.
Gyerekágyba, hétvégi házba, vendégszobába is, megfelelő típus.  

Minden matracot megvásárolhatsz többféle huzattal.
A választható huzatokról ITT olvashatsz bővebben.

Több féle matrac vastagságból választhatsz. A vastagabb változat tartósabb, tulajdonságai jobban érvényesülnek, formáját, rugalmasságát hosszabb ideig megőrzi.

Ez a matrac típus is kipróbálható mintatermünkben, valamint megrendelhető egyedi méretben, vastagságban és formában is !

Ortopédikus habszivacs matracnak nevezzük az új generációs klasszikus poliuretán hab matracokat. Ezek a matracok a XXI. század technológiájával készülő, univerzális termékek. A gyártás során a fizikai tulajdonságaik igény szerint változtathatók. A különböző típusok más-más tulajdonságokkal rendelkeznek, mint pl. keménység, sűrűség, rugalmasság. Minden esetben nyitott cellaszerkezetűek, segítik a test párolgását, antiallergének, meggátolják a mikroorganizmusok, élőssködők megtelepedését és szaporodását. Élettanilag semlegesek,  semmiféle reakcióba nem lépnek az emberi testtel, viszont könnyen moshatók, tisztíthatók.
A hagyományos ortopédikus habszivacsokról, bővebben olvashatsz ITT...

A szivacs és hideghab matracok sűrűsége határozza meg a minőséget. ( pl. 30 kg/m3 )
A sűrűbb /nagyobb szám/ típusok tartósabbak, formájukat hosszabb ideig megőrzik.

Vissza a tartalomhoz