puha hideghab matrac - https://www.szivacsmester.hu

MINDEN ami HABSZIVACS...
Tartalomhoz ugrás
puha hideghab matrac
A matracokat megrendelésed után, a választott matrachuzattal készítjük el.
Az elkészülési határidő 1 és 7 munkanap között változhat.

EXTRA ELASTIC HR hideghab matrac

országos kiszállítás utánvéttel
Oldalt fekvő, puha matrac, átlagos testsúlyúaknak, új generációs szuper rugalmas, minőségi hideghabból.

BŐVEBBEN:
Az EXTRA ELASTIC, homogén, a közepesnél puhább, de szuper rugalmas HR hideghab matrac.
100 % GRAFIT 30 hideghabból készül. A puhaságot, igen nagy sűrűség mellett biztosítja. Ez a matrac bizonyítja, hogy nem a matrac keménysége, hanem a sűrűsége határozza meg a minőséget, és hogy nagy sűrűségű puha matracot is lehet készíteni. 35 kg/m3 sűrűsége miatt igen tartós, rugalmasságát, formáját hosszú ideig megőrzi.
Elsősorban az igen puha fekvési komfortot kedvelőknek, illetve az ízületi gyulladásban szenvedőknek ajánlott, átlagos testsúly esetén.


Minden matracot megvásárolhatsz többféle huzattal.
A többi huzatról ITT olvashatsz bővebben !

Több féle matrac vastagságból választhatsz. A vastagabb változat tartósabb, tulajdonságai jobban érvényesülnek, formáját, rugalmasságát hosszabb ideig megőrzi.

Ez a matrac típus is kipróbálható mintatermünkben, valamint megrendelhető egyedi méretben, vastagságban és formában is !

A HIDEGHAB MATRACOK alapanyagai, a hideghabok, másnéven a  Rugalmas (HR) hideghab habszivacsok.
A hideghabok, a XXI. század bizonyítottan legjobb matracipari alapanyagai. Minden tulajdonságukban felülmúlják a hagyományos, ortopédikus habszivacsokat. Messzemenően jobban követik a test körvonalait, mint a korábban megszokott matracipari alapanyagok mint például az epeda-bonell rugózat, táskarugók vagy bio anyagok. A hideghabokból több féle sűrűség és keménység létezik.
A gyártástechnológiából és a speciális cellaszerkezetből adódóan a hideghabok kiemelkedően rugalmasak és a hagyományosnál nagyobb alátámasztó erővel rendelkeznek, ezáltal a fekvőfelületen a nyomáseloszlás a lehető legoptimálisabb. Ez hosszantartó igénybevétel esetén sem okoz kifáradást. Az anyag sűrűség és keménység eloszlása bármely más anyaggal összehasonlítva a leghomogénebb.
A hideghabokból gyártott matracmagok millió számra tartalmaznak mikroszkopikus csatornákat. Ezek a nagyon vékony csövek illetve csőhálózatok biztosítják a tökéletes ventillációt és a hatékony nedvességelvezetést, ezáltal tovább növelve a matracok komfortját és élettartamát optimálissá téve az alvás mikroklímáját.
A hideghabok az összenyomás során kevesebb energiát nyelnek el, mint a hagyományos habok, koncentrált energiaelnyelő képességgel rendelkeznek, ezáltal biztosítják az optimális nyomáseloszlást, ami javítja a fekvés komfortját és matrac tartósságát. Ez biztosítja a hosszú távú kifáradás mentes pihentető alvást.
A hideghabok pontrugalmasságukból adódóan egyesítik a független és oldalirányú támasztást, ezáltal optimálisan egyesítik a támasztóerőt és a lágyságot. A nagyrugalmasság és a megnövelt támasztó hatás miatt a legalkalmasabb anyagok a matracipar számára.
A felhasználó kellemes közérzetét az is biztosítja, hogy nincs besüppedés, ki gödrösödés és a párnázó anyagra visszavezethető hátfájás.
A fárasztási és más vizsgálatok is igazolják miszerint a hideghabok intenzív használat esetén is kisebb deformációt szenvednek el, mint a többi matraciparban használt anyag.

A szivacs és hideghab matracok sűrűsége határozza meg a minőséget. ( pl. 30 kg/m3 )
A sűrűbb /nagyobb szám/ típusok tartósabbak, formájukat hosszabb ideig megőrzik.

Vissza a tartalomhoz