réteges kész matractestek - https://www.szivacsmester.hu

Bp. X.ker. Maglódi út 6, nyitva H-P: 08-18, SZ:08-13 óráig
Tartalomhoz ugrás
hideghab matrac
A Réteges(szendvics) matracokat megrendelésed után, a választott matrachuzattal készítjük el.
Az elkészülési határidő 1 és 15 munkanap között változhat.

Vagy e-mailban itt...
A használati kezelési útmutatót megnézheted itt...
RÉTEGES (szendvics) szerkezetű matracok

országos kiszállítás utánvéttel

Szendvicsmatracnak nevezzük azokat a matracokat amik több rétegben egymáshoz ragasztott más-más tulajdonságú
-- ORTOPÉDIKUS habszivacsból vagy--
-- HR. hideghabból--
épülnek fel.
Az alsó rétegnek minden esetben a stabil alátámasztás , a felső rétegnek a kényelem illetve a kedvező élettani hatás elérése a szerepe. Alsó réteg mindíg, egy nagyobb sűrűségű Ortopédikus habszivacs, a felső komfort réteg rugalmas HR. Hideghab.
Szendvicsmatrac rétegeinek kiválasztásakor figyelembe kell venni az egyén testsúlyát, valamint alvási szokásait.
A megfelelő kombinációjú szendvicsmatrac kiválasztása lehetővé teszi a tökéletes éjszakai pihenést, alvást .
A szendvicsmatrac a ma létező legoptimálisabb matractípus, mert a rétegek megfelelő megválasztásával, mindenkinek  megoldást nyújt. A rendkívül sok variációs lehetőség miatt, érdemes választás elött kipróbálni a kiszemelt szendvics szerkezetű matracot.

Mintatermünkben lehetőség van a forgalmazott összes alapanyag megtekintésére, a különböző típusú, keménységű, vastagságú rétegek összeválogatására és kipróbálására.  

Minden matracot megvásárolhatsz többféle huzattal.
A választható huzatokról ITT olvashatsz bővebben.

Ortopédikus habszivacsnak nevezzük az új generációs klasszikus poliuretán habokat. Ezek a habszivacsok a XXI. század technológiájával készülő, univerzális termékek. A gyártás során a fizikai tulajdonságaik igény szerint változtathatók. A különböző típusok más-más tulajdonságokkal rendelkeznek, mint pl. keménység, sűrűség. Minden esetben nyitott cellaszerkezetűek, segítik a test párolgását, antiallergének, meggátolják a mikroorganizmusok, élőssködők megtelepedését és szaporodását. Élettanilag semlegesek,  semmiféle reakcióba nem lépnek az emberi testtel, viszont könnyen moshatók, tisztíthatók.
A hagyományos ortopédikus habszivacsokról, bővebben olvashatsz ITT...

A Hideghabok, másnéven a  HR. rugalmas habszivacsok, a XXI. század habszivacsai. Minden tulajdonságukban felülmúlják a hagyományos, ortopédikus habszivacsokat. Messzemenően jobban követik a test körvonalait, mint a korábban megszokott matracipari alapanyagok.
/epeda-bonell rugózat, bio anyagok, ortopédikus habszivacsok/
A gyártástechnológiából és a speciális cellaszerkezetből adódóan a hideghabok kiemelkedően rugalmasak és a hagyományosnál nagyobb alátámasztó erővel rendelkeznek, ezáltal a fekvőfelületen a nyomáseloszlás a lehető legoptimálisabb. Ez hosszantartó igénybevétel esetén sem okoz kifáradást. Az anyag sűrűség és keménység eloszlása bármely más anyaggal összehasonlítva a leghomogénebb.
A hideghabokból gyártott matracmagok millió számra tartalmaznak mikroszkopikus csatornákat. Ezek a nagyon vékony csövek illetve csőhálózatok biztosítják a tökéletes ventillációt és a hatékony nedvességelvezetést, ezáltal tovább növelve a matracok komfortját és élettartamát optimálissá téve az alvás mikroklímáját.
A hideghabok az összenyomás során kevesebb energiát nyelnek el, mint a hagyományos habok, koncentrált energiaelnyelő képességgel rendelkeznek, ezáltal biztosítják az optimális nyomáseloszlást, ami javítja a fekvés komfortját és matrac tartósságát. Ez biztosítja a hosszú távú kifáradás mentes pihentető alvást. A hideghabok pontrugalmasságukból adódóan egyesítik a független és oldalirányú támasztást, ezáltal optimálisan egyesítik a támasztóerőt és a lágyságot. A nagyrugalmasság és a megnövelt támasztó hatás miatt a legalkalmasabb anyagok a matracipar számára.
A felhasználó kellemes közérzetét az is biztosítja, hogy nincs besüppedés, ki gödrösödés és a párnázó anyagra visszavezethető hátfájás. A fárasztási és más vizsgálatok is igazolják miszerint a hideghabok intenzív használat esetén is kisebb deformációt szenvednek el, mint a többi matraciparban használt anyag. A habosítási technológia és gyártás elnyerte több minőségbiztosítási rendszer tanusítványát is :

A szivacs és hideghab matracok sűrűsége határozza meg a minőséget. ( pl. 30 kg/m3 )
A sűrűbb /nagyobb szám/ típusok tartósabbak, formájukat hosszabb ideig megőrzik.

Vissza a tartalomhoz